Ce salariu are la Kanal D Bursucul (Adrian Cristea) și cum a făcut rost de o mărire de salariu amenințându-i pe șefii postului TV

Ce salariu are la Kanal D Bursucul (Adrian Cristea) și cum a făcut rost de o mărire de salariu amenințându-i pe șefii postului TV

Bursucul, pe numele său real Adrian Cristea, este co-prezentatorul lui Teo Trandafir la emisiunea omonimă de la Kanal D. Puţini ştiu ce salariu are acesta, dar cu siguranţă mult mai puţini ştiu şi în ce condiţii a reuşit să şi-l mărească.

Umblă vorba că tocmai prin metode ortodoxe, căci se pare că Bursucul ar fi fost contactat chiar de marele Pro TV, unde i s-ar fi oferit un job, dar şi un salariu pe măsură.

Ce salariu are, de fapt, Bursucul la Kanal D?

Conform surselor noastre, Adrian Cristea a reuşit astfel să îşi obţină de la şefii din Kanal D o mărire de salariu substanţială. Se pare că aceştia au acceptat fără să clipească propunerea făcută de Bursucul, mai ales că pierderea lui ar fi însemnat o adevărată lovitură de imagine dată chiar de rivalul Pro TV.

Aşa ar fi ajuns colegul lui Teo Trandafir să fie remunerat cu nici mai mult, nici mai puţin de 7000 de euro lunar. Salariul său era înainte de episodul cu Pro TV acelaşi de la angajare, iar şefii săi nu “săriseră la cap” cu niciun leuţ până să nu fie dorit în altă parte. Şi bine i-a prins Bursucului.

Cine este Adrian Cristea (Bursucul)?

Pentru cei care nu ştiu numele real al Bursucului, el se numeşte Adrian Cristea şi s-a născut pe 27 februarie 1987. Are 34 de ani şi are 1,85 înălţime. Din ianuarie 2015 acesta lucrează alături de Teo Trandafir, în emisiunea ei de la Kanal D, fiind co-prezentator.

Citeşte şi:

Cum plătești rapid și ușor taxa de pod de la Ruse
Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când visezi că naști

Bursucu duce cu greu munca pe care o depune la Kanal D, asta pentru că familia lui trăieşte în Constanţa, iar el la Bucureşti. La început, făcea zilnic naveta Constanţa – Bucureşti, însă după un timp s-a mutat cu chirie într-o garsonieră din Capitală şi merge acasă la soţie şi fiică doar în weekend sau în perioadele de vacanţă, când emisiunea sa nu se difuzează.

Îți recomandăm și