Ce martori de bord au mașinile Tesla și ce înseamnă fiecare dintre ei

Ce martori de bord au mașinile Tesla și ce înseamnă fiecare dintre ei

Martorii de bord, la orice maşină, indiferent că este Tesla sau Dacia Logan, te anunţă că ceva este în neregulă cu maşina ta. Intensitatea e stabilită de culoarea cu care este afişată pictograma.

Un martor de culoare roşie este cu adevărat o alertă, în timp ce martorii de culoare galbenă vă spun că aveţi o defecţiune minoră, dar care trebuie soluţionată şi ea pentru a nu se transforma în una de culoare roşie. Căci atunci situaţia va deveni critică.

Ce martori are în bord o maşină Tesla?

Maşinile Tesla, aceste autoturisme ale viitorului, cum sunt văzute de majoritatea persoanelor din branşă, au fost prevăzute cu o interfaţă în limba română. Asta înseamnă că meniul oricărui autoturism Tesla poate fi afişat şi în limba noastră.

Ce trebuie să faceţi este să vă actualizaţi în mod gratuit sistemul de operare, dar pentru asta trebuie să faceţi actualizarea în modul over the air şi să fiţi conectaţi la o reţea de tip Wi-Fi pentru a se putea face instalarea în condiţii optime.

Update-ul over the air aduce astfel şi posibilitatea de a citi la maşinile Tesla, în limba română, orice aveţi nevoie din meniu. La fel se întâmplă şi în cazul martorilor de bord, pe care îi veţi putea descifra mult mai uşor în acest mod.

Citeşte şi:

Ce preț are școala de șoferi în 2022 pentru toate categoriile de permis
Calculator impozit auto 2022 în funcție de capacitate și motorizare. Cât costă și cum se plătește

Martorii de bord la maşinile Tesla nu mai apar acum în bord pentru că el nu există în acelaşi sistem cum vă imaginaţi. Singurul afişaj din bord este tableta, nu mai există acele “ochiuri” în spatele volanului ca la maşinile clasice, iar în tableta pe care o veţi actualiza, veţi putea citi despre toate problemele şi defecţiunile care vă pot apărea la maşina dvs Tesla.

În acest mod, vă va fi mult mai uşor de înţeles ce problemă are maşina pe care o conduceţi şi cum o veţi putea rezolva într-un timp util.

Îți recomandăm și