Câți bani cere Culiță Sterp pentru o cântare și cum primești banii

Câți bani cere Culiță Sterp pentru o cântare și cum primești banii

Culiţă Sterp este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică lăutărească şi de petrecere de la noi din ţară. Participarea la Survivor România de la Kanal D i-a crescut tariful, dar şi faima, fiind în prezent foarte iubit şi în mediul online, unde are o mulţime de urmăritori pe Tik Tok, Facebook sau Instagram.

Recent, Culiţă şi-a botezat copilul, pe micuţul Milan pe care îl are din relaţia cu frumoasa Daniela Iliescu. Cei doi nu sunt căsătoriţi şi pare că le este foarte bine aşa.

Câţi euro ia Culiţă Sterp pentru o cântare de doar o oră?

La petrecerea de botez a micuţului Milan au cântat manelişti celebri, precum Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploieşti, ori Theo Rose. Culiţă Sterp nu s-a uitat nicio secundă la bani, ba chiar a dat şi o dedicaţie, printre multe altele, în valoare de 10.000 de lei.

Pentru el banii nu reprezintă o problemă, pentru că aşa cum povestea şi el îi face imediat la loc din evenimente. Aşa s-a întâmplat şi la o zi distanţă după evenimentul său, când a fost chemat la o cântare şi a mers să-şi recupereze banii din dedicaţii.

Citeşte şi:

Ce salariu are la Kanal D Bursucul (Adrian Cristea) și cum a făcut rost de o mărire de salariu amenințându-i pe șefii postului TV
Ai mâncat vreodată Păstrăv Somonat? Noua specie se găsește și în România

Dacă eraţi curioşi câţi bani cere Culiţă Sterp pentru o cântare, ei bine suma pe care o cere el şi formaţia sa pleacă de la 7.000 de euro pentru un recital de doar o oră. Şi creşte, în funcţie de durata pe care o are programul său, căci ăl puteţi chema, dacă vă permite bugetul desigur, şi pentru mai mult de o oră.

Numai că, o mică problemă se iveşte atunci când va trebui să faceţi plata, căci el nu deţine o firmă şi acceptă doar bani cash. Niciodată card sau transfer bancar. Aşadar, dacă vreţi să vă cânte Culiţă Sterp şi formaţia la nuntă sau botez trebuie să fiţi pregătiţi cu bani cash, iar evenimentul se va ţine fără probleme.

Îți recomandăm și